“Join the movement!”
Van Kok Projectinrichting, naar Joost

Ralph Voet gaat verder dan interieur alleen. Een persoonlijke wens is het begin van een creatie: een trigger om vanuit het niets iets geweldigs te creëren. Zonder uit te gaan van een standaardprocedure, elk project opnieuw. Met functionaliteit als hoofdrolspeler, worden interieurprojecten van vloer tot plafond en met oog voor kwaliteit, creativiteit, design en techniek gerealiseerd. Persoonlijk, dynamisch en taylormade. Precies zoals iedereen dat van Ralph Voet gewend is.

Ralph Voet blijft in beweging. Een nieuwe ontwikkeling in het toch al dynamische jaar van Ralph Voet is de overname van Kok Projectinrichting. Voor beide partijen en bijbehorende klanten een waardevolle ontwikkeling, want het samengaan resulteert in een bredere knowhow en productvoering en daarmee een nog volwaardigere service voor klanten. Het leveren van persoonlijk advies en taylormade totaaloplossingen – een uitgangspunt dat beide bedrijven hanteren – kunnen we nu naar een nog hoger niveau tillen. Samen verleggen we de grenzen.

Het realiseren van totaaloplossingen is echter niet de enige tak van sport binnen projectinrichting. Het leveren van een enkele, bijzondere directietafel behoort vanzelfsprekend ook tot de diensten. En laat dat nu net het specialisme zijn van oud-Kok Projectinrichting-eigenaar en vertrouwd gezicht Joost van den Dijssel.

Vanuit de bedrijfsnaam “Joost, aandacht voor meubilair” en met de focus op zakelijk meubilair, zal hij vanaf nu dan ook bestaande en nieuwe klanten gaan bedienen. Uiteraard met dezelfde persoonlijke aandacht en snelle opvolging van aanvragen. Joost als onderdeel van Ralph Voet betekent een vertrouwde aanpak in een completer geheel.

Join the movement: laat ons samen met u projecten tot een inspirerend einde brengen.

Joost en het team van Ralph Voet

“Joost, aandacht voor meubilair"
Ohmweg 1b  
3442 AA, Woerden                  
Nederland  

Tel:
E.:
I.:
0348-809977
welkom@joostprojecten.com
joostprojecten.com