Ontvangstmeubilair, belangrijker dan u denkt

Zet uw receptie en wachtruimte in de kijker met opvallend ontvangstmeubilair. Kok Projectinrichting expert in uitgebalanceerde kantoor- en bedrijfsinrichting

Ontvangstmeubilair

De entree met de receptie of een wachtkamer is de eerste visuele kennismaking van een bezoeker met uw bedrijf. Maar al te goed weten wij hoe belangrijk eigenlijk de zin 'you never get a second chance for a first impression' is. Zo spelen niet alleen het kleurgebruik van de inkom?, het model van balie en interieurstijl een belangrijke rol, ook het ontwerp en de kwaliteit van het ontvangstmeubilair dragen een grote bijdrage aan die zo fameuze eerste indruk. Met 35 jaar ervaring in de realisering van bedrijfs- en kantoorinrichtingen weten onze projectcoördinatoren precies hoe zij uw ontvangstruimte het best uit de verf kunnen laten komen. Om ons te onderscheiden van de doorsnee Projectinrichter en in te kunnen spelen op Het Nieuwe Werken concept hebben wij daarom onze collectie ontvangst- en loungemeubilair onderverdeeld in elk een aparte categorie voor banken en fauteuils. In een eigentijdse vergaderruimte kunt u namelijk vandaag de dag echt niet meer aankomen met een serie stoelen van dertien uit een dozijn. Volgens Het Nieuwe Werken worden tijdens een vergadering de beste besluiten genomen vanuit representatieve designmeubelen van stof of leer. Het gevoel van welbehagen wat iemand krijgt als hij lekker zit, of dat nu tijdens een wachttijd in de ontvangsthal of in een vergaderruimte is, heeft immers ook zijn uitwerking op de motivatie.

Aandachtspunten die een ontvangstruimte een positief beeld geven

Juist omdat, we noemden het hierboven ook al, de eerste kennismaking met uw bedrijf voor bezoekers de entreeruimte is, is het van het grootste belang dat deze hal niet alleen sfeervol oogt, maar ook het karakter van uw onderneming weerspiegelt. Bij Kok projectinrichting werken we daarom uitsluitend samen met toonaangevende fabrikanten van ontvangstmeubilair. Alleen op die manier kunnen wij u garanderen dat wij uw wensen om kunnen zetten naar een betaalbare en tevens bedrijfsgerichte oplossing.

Nog een punt wat we bij Kok projectinrichting heel belangrijk vinden is de directe bedrijfsomgeving. De aanloop naar een ontvangstruimte begint namelijk al op het buitenterrein, in het portiek of deuringang. Zo is het zaak dat de stijl en kleuren van de entree ongemerkt een geheel vormen met die van de ontvangstbalie of een zithoek waar men even kan wachten. Een duidelijke markering, belijning en aanwezigheid van een kunstobject of een sculptuur van uw bedrijfslogo, eventueel in samenhang met een groenvoorziening, doen wonderen. Eenmaal binnen in de hal hangt het af van de beschikbare vierkante meters of we u adviseren enkele fauteuils of een royale loungeset met een of meerdere sidetables te plaatsen.

Voor de plaatsing van ontvangstmeubilair in een receptie zien wij het als onze taak u van een interieur te voorzien dat toegevoegde waarde heeft voor zowel uw omzet als bedrijfsimago. Wij werken daarom volgens de volgende vastomlijnde principes:
• u krijgt van ons een volledig ontwerp van uw interieurproject aangeboden
• uw wensen en budgettaire mogelijkheden staan hierin te allen tijde voorop
• u heeft continue tuning met ontwerpers en organisatieadviseurs waardoor u grip houdt op de realisatie
• u heeft een vaste projectcoördinator van planning tot eindoplevering
• u ontvangt van te voren een presentatie van het inrichtingsconcept

Contact en informatie

Kok projectinrichting, uw partner voor de volledige inrichting, decoratie en stoffering van uw entree, ontvangstruimte, kantoor en vergaderzalen. Geïnteresseerd in de mogelijkheden en toepassingen van ons innovatieve op maat gemaakte ontvangstmeubilair of wilt u graag eens rond de tafel zitten met een van onze coördinators om te kijken wat wij anderzijds voor u kunnen betekenen? Neemt u contact op via het contactformulier of belt u direct met ons kantoor.

Neem contact op
“Joost, aandacht voor meubilair"
Ohmweg 1b  
3442 AA, Woerden                  
Nederland  

Tel:
E.:
I.:
0348-809977
welkom@joostprojecten.com
joostprojecten.com