Opbergmeubilair, onmisbaar in elke werkplek

Opbergmeubilair aangepast aan uw werkomgeving. Kok Projectinrichting, 35 jaar ervaring in projectinrichting verstaat de kunst van het opbergen als geen ander

Opbergmeubilair

Alhoewel we steeds meer naar een papierloze bedrijfsvoering gaan is opbergmeubilair altijd nog een onmisbaar onderdeel van elke werkomgeving. Wat we tegenwoordig wel steeds meer gaan zien is dat dossierkasten en lockers vaak ook een andere taak toebedeeld krijgen dan alleen maar opbergmeubel. Zo zijn er schitterende ontwerpen waarbij een dossierkast niet alleen de functie heeft van opbergplaats, maar tevens ook fungeert als roomdivider. Anno 2016 weten gelukkig veel werkgevers hoe belangrijk een goede inrichting van een werkplek is. Niet alleen voor het werkgemak, maar ook voor de productiviteit en de sfeer van de werknemers onderling. Uit onderzoeken is namelijk gebleken dat werknemers die in een fraai gestoffeerde en ingerichte werkruimte werken beter functioneren dan wanneer dit niet het geval is.

Inrichting afgestemd op Het Nieuwe Werken

Bij Het Nieuwe Werken zijn onderwerpen als tijd en afstand zo goed als niet meer aan de orde. Men zegt dan ook wel eens: “waar mijn laptop is, is mijn werk”. Vanzelfsprekend heeft deze beweging in werkmethodes ook zijn gevolgen voor de inrichting van de werkomgeving. Zo komt er langzaamaan een eind aan de zogenaamde cellenstructuur en is er een groeiende behoefte aan een meer creatief gebruik van de werkomgeving. Zithoeken met loungemeubilair in de ontvangstruimten, vergaderkamers met comfortabele fauteuils en opbergmeubilair dat bestaat uit multifunctionele elementen. Onze projectcoördinators beschikken allen over ruime ervaring, ongeacht de branche, uw zakelijke interieurwensen om te zetten naar moderne economische oplossingen.

Goed opbergen is de kunst

Ordners, hangmappen, papier, kantoorartikelen, promotiemateriaal of persoonlijke spullen. Het moet allemaal opgeborgen worden, maar liefst ook onder handbereik liggen. Als specialist in projectinrichting offreren wij u exact wat u nodig heeft en niet meer. Uw opbergmeubilair laten we dusdanig opgaan in de rest van uw kantoorinrichting dat uw werknemer zich er thuis zal voelen en met plezier naar zijn werk komt. U kunt bij ons niet alleen terecht voor complete interieurprojecten, maar ook voor losse opbergmeubelen zoals:
• Lockers van hout of staat. Ontworpen in ingetogen designs met keuze uit een uitgebreid kleurenspectrum.
• Postvakken voor de interne communicatie.
• Roldeurkasten met van magneetstrips voorziene sluitlamellen.
• Losse opbergelementen die naadloos aansluiten op onze andere soorten bedrijfsmeubilair.

Wat kunt u van ons verwachten?

Voor de plaatsing van opbergmeubilair zien wij het als onze taak uw bedrijf van opbergelementen te voorzien die toegevoegde waarde hebben. Niet alleen voor het werkgemak van uw werknemers, maar ook voor de uitstraling van uw bedrijf. Om als projectinrichter een continue kwaliteit te waarborgen hanteren wij daarom de volgende principes:
• u krijgt van ons een volledig uitgewerkt ontwerp van uw interieurproject geoffreerd
• uw wensen en budgettaire mogelijkheden staan hierin te allen tijde voorop
• u heeft continue tuning met ontwerpers en organisatieadviseurs waardoor u grip houdt op de realisatie
• u heeft een vaste projectcoördinator van planning tot eindoplevering
• u ontvangt van te voren een 3D presentatie van het inrichtingsconcept

Contact en informatie

Kok projectinrichting, uw partner voor de volledige inrichting, decoratie en stoffering van uw entree, ontvangstruimte, kantoor en vergaderzalen. Geïnteresseerd in de mogelijkheden en toepassingen van ons innovatieve op maat gemaakte opbergmeubilair of wilt u graag eens rond de tafel zitten met een van onze coördinators om te kijken wat wij anderzijds voor u kunnen betekenen? Neemt u contact op via het contactformulier of belt u direct met ons kantoor.

Neem contact op
“Joost, aandacht voor meubilair"
Ohmweg 1b  
3442 AA, Woerden                  
Nederland  

Tel:
E.:
I.:
0348-809977
welkom@joostprojecten.com
joostprojecten.com