Projectinrichting

Kok Projectinrichting in Houten zet uw wensen om in werkelijkheid.

Ontwerp en realisering van interieurprojecten voor iedere willekeurige werkomgeving.

Kok projectinrichting

Op het moment dat een klant of mogelijke zakenpartner uw bedrijf binnenkomt is het belangrijk dat deze zich onmiddellijk op zijn gemak voelt. Mits gerealiseerd door een vakkundige projectinrichter is dit precies wat een goed uitgevoerde projectinrichting doet. Kok projectinrichting weet als geen ander wat voor invloed de inrichting van een kantoor op de psychologie van, niet alleen de bezoeker, maar ook de gebruiker heeft. Met 35 jaar ervaring in de projectinrichting weten wij inmiddels precies hoe we een kantoor, ontvangst- of vergaderruimte het best tot zijn recht kunnen laten komen. Niet alleen de inrichting en het gebruik van materialen speelt hierbij een rol, maar ook de lichtinval en het spel van kleuren. Ongeacht de branche waartoe uw bedrijf behoort, kunt u er bij ons van op aan dat uw werkruimte professioneel wordt aangekleed. Door uw wensen te combineren met de doelgroep die u wenst te bereiken, leveren wij u een op maat gesneden interieur. Dit kan bestaan uit standaardmeubelen of speciaal ontworpen 'maat- meubilair', uitgevoerd in uw huiskleur compleet met bedrijfslogo.

Complete bedrijfsinrichting

Wanneer u van onze diensten gebruik maakt bent u ervan verzekerd dat u een volwaardige projectinrichter in de arm neemt die het volledige proces van projectinrichting beheerst. Zo dragen wij niet alleen zorg voor het meubilair, maar verzorgen tevens de stoffering en de raamdecoratie. Uitgaande van uw bedrijfsbehoefte en beschikbare budget verzorgen wij tastbare zaken zoals:
• de vloerbekleding
• dag- en kunstlicht beheersing
• meubilair
• groenvoorziening

Hierbij rekening houdend met de:
• stijl van het gebouw
• behoeften aangaande de aard van de werkzaamheden
• akoestiek in de ruimte
• routing voor de werknemers en bezoekers
• uw budget
v Om een goede indruk te krijgen van wat Kok projectinrichting voor u beteken kan verwijzen we u graag naar een impressie van onze eerdere projecten.Vaste projectcoördinator

Om een zo optimaal mogelijk uitgebalanceerde kantoorinrichting te realiseren werken wij volgens een bepaald stappenplan. Als eerste krijgt u bij Kok projectinrichting een vaste projectcoördinator. Deze komt bij u langs op het bedrijf of neemt met u de bouwtekeningen door. Dit om de sfeer te proeven en uw wensen te kunnen inventariseren. Door ons in te leven in uw organisatie zijn wij in staat u een inrichting aan te bieden waarin medewerkers en bezoekers zich meteen op hun gemak voelen. Evengoed als dat wij mensen als individu over een persoonlijk karakter beschikken, zo heeft ook elk bedrijf zijn eigen 'dna'. Als volwaardige projectinrichter zijn wij in staat met de inrichting van uw kantoor precies die boodschap over te brengen die u wilt.

Onze missie in projectinrichting

Zowel bij een kleinschalige inrichting voor ontvangstmeubilair in een receptie, de inrichting van een vergaderzaal of een totaal inrichtingr, zien wij het als onze missie u van een interieur te voorzien dat toegevoegde waarde heeft voor zowel uw omzet als bedrijfsimago. Hierbij werken wij volgens de onderstaande principes:
• u krijgt een volledig ontwerp, coördinatie en realisatie van uw interieurproject aangeboden
• voorop staan uw wensen en budgettaire mogelijkheden
• continue tuning met ontwerpers en organisatieadviseurs zodat u grip houdt op de realisatie
• vaste projectcoördinator van planning tot eindoplevering
• van te voren ontvangt u een 3D presentatie van het inrichtingsconcept

Contact en informatie

Kok projectinrichting is er niet alleen voor complete nieuwe inrichtingen of kantoorrenovaties, maar ook voor aanvullingen op bestaande interieurs en herindelingen. Heeft u interesse in een van onze producten of wilt u graag eens rond de tafel zitten met een van onze coördinators om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact op via ons contactformulier of belt u direct met ons kantoor.

Neem contact op
“Joost, aandacht voor meubilair"
Ohmweg 1b  
3442 AA, Woerden                  
Nederland  

Tel:
E.:
I.:
0348-809977
welkom@joostprojecten.com
joostprojecten.com